De 15e editie van Wijsgerig Festival Drift vindt plaats op 25 september 2021. Je kan ons vinden op 4 verschillende locaties in Amsterdam Noord, die zich op loopafstand (4 min) van elkaar bevinden.

‘t Zonnehuis
Zonneplein 30, 1033 EK Amsterdam

Natuurtuin
Kometensingel 54, 1033 BW Amsterdam

Credo
Kometensingel 58, 1033 BW Amsterdam

Cometa
Kometensingel 152a, 1033 BZ Amsterdam

U bereikt ons het beste met de pont richting het NDSM-terrein, die elk kwartier vanaf Amsterdam Centraal vertrekt.

Vanaf de ponthalte is het 5 minuten fietsen of 20 minuten lopen naar ‘t Zonnehuis.

Kaartverkoop 

Kaartjes zijn te koop via ticketkantoor.nl/shop/drift. Koop uw kaartjes van tevoren om zeker te zijn van een plekje, het kost u ook nog eens minder. In de voorverkoop (tot 25/09 17:00) betaalt u €11,-, aan de deur €13,-.

U kunt zich de hele avond (van 18.00 – 00.00) op alle locaties (‘t Zonnehuis, Credo en Cometa) melden voor de toegangscontrole. Omdat de toegangscontrole veel tijd in beslag zal nemen, willen wij u wel vragen zich op tijd te melden. Het programma begint om 19.00, de inloop reeds om 18.00. In het café van Cometa kunt u in de tussentijd een hapje eten. 

Corona

U heeft voor uw bezoek aan Wijsgerig Festival DRIFT een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maakt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Uitgebreide informatie over hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs vindt u hier. 

Bij een positieve testuitslag, aan corona gerelateerde klachten of wanneer u zich in quarantaine bevindt, vragen wij u om thuis te blijven. Wanneer u dit voor aanvang van het festival (25 september, 19.00) meldt via bezoekers@festivaldrift.nl ontvangt u het aankoopbedrag van uw ticket, minus de bij de ticketprijs inbegrepen €0,80 servicekosten retour.   

De overheid heeft besloten dat per 25 september alle evenementen met normale capaciteit mogen plaatsvinden, mits er wordt gewerkt met Testen voor Toegang. Dit betekent dat er niet gewerkt hoeft te worden met een reserveringssysteem, er geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden en mondkapjes niet verplicht zijn. DRIFT zal in deze vorm plaatsvinden. Mocht u vragen of zorgen hebben m.b.t. ons beleid, kunt u contact met ons opnemen via bezoekers@festivaldrift.nl.

Toegankelijkheid

Alle locaties zijn volledig rolstoeltoegankelijk. Heeft u bepaalde fysieke, visuele of auditieve hulpmiddelen nodig om uw bezoek aan Wijsgerig Festival DRIFT mogelijk te maken, vormt de afstand tussen de verschillende locaties een probleem of heeft u corona-gerelateerde zorgen, neem dan contact met ons op via bezoekers@festivaldrift.nl.

Vrijwilligers

Wil je tijdens het festival als vrijwilliger helpen om de 15e editie van DRIFT te verwezenlijken? Stuur een mailtje met je naam en telefoonnummer naar vrijwilligers@festivaldrift.nl.

Wijsgerig Festival DRIFT 2021 | 25 september 19:00 | 't Zonnehuis (Zonneplein 30, 1033 EK Amsterdam)