Word deel van Collectief DRIFT 2021

Wil jij DRIFT 2021 organiseren?

Wijsgerig festival DRIFT is een sinds 2006 jaarlijks terugkerend eendaags festival dat filosofen, theatermakers, muzikanten en dichters uitnodigt om te reflecteren op een actueel thema binnen de hedendaagse academische filosofie.

De veertiende editie van Wijsgerig Festival DRIFT had op 24 april plaats moeten vinden in 't Zonnehuis in Amsterdam Noord, maar kon door corona helaas geen doorgang vinden. DRIFT 2020 is dan wel een stille dood gestorven, we gaan vol goede moed aan de slag om volgend jaar een prachtig festival neer te zetten. En daarvoor zoekt ons collectief versterking!

Wil jij de 15e editie van Wijsgerig Festival DRIFT organiseren? DRIFT is opzoek naar frisse wijsgerige geesten die mee willen helpen met de ontwikkeling van het festival van 2021. Wil jij jouw filosofische interesses tot een waar festival omtoveren? Ben jij geïnteresseerd in het samenwerken met dé grote filosofen van vandaag de dag? En het ontvangen van wel 500 bezoekers op een toplocatie in Amsterdam? Solliciteer dan door je CV op te sturen en een korte motivatiebrief van zo’n 300 woorden. Beide kun je hier onder via het formulier indienen.

Wie ben jij?

DRIFT is op zoek naar studenten die inhoudelijk bezig willen zijn met het organiseren van lezingen, debatten, en culturele optredens en die daarnaast zin hebben om fondsen en sponsoren te werven, contact te onderhouden met de locatie, vrijwilligers en andere betrokkenen, financiën te beheren of de promotie te verzorgen: kortom, het hele Wijsgerig Festival DRIFT van 2021 te verzorgen. Ervaring met deze taken is zeker geen vereiste, maar bereidheid tot onderzoek en leren wel. Jij bent dus:
– Een ambitieuze student.
– Geïnteresseerd in filosofie.
– Creatief en daadkrachtig ingesteld.
– Bereid om in teamverband een dag per week aan DRIFT te werken.

Wat biedt DRIFT?
– Samenwerken met dé grootste filosofen van vandaag de dag. – Het organiseren van een gerenommeerd evenement met 500 bezoekers. – Werken met en op toplocaties in Amsterdam zoals VondelCS.
– Concepten ontwikkelen vanuit jouw filosofische interesses.
– De 15e jubileumeditie van DRIFT verzorgen.
– Een keer per week vergaderen op een eigen kantoor in het hartje van Amsterdam met uitzicht op het Rokin.

Dien hieronder direct je sollicitatie in!
De deadline om te solliciteren is 21 juni, 23.59

CV upload

Motivatiebrief upload